Sporseverlerden Tetik’e çağrı

Sporseverlerden Tetik’e çağrı

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in Efeler 09 SFK’nın stadyum talebini reddettiği iddia edildi. Nazillili sporseverler ise karara tepki göstererek, Efeler 09’a 2. Lig yolunda destek olunması gerektiğini savunuyor.

Adnan Menderes Stadyumu’nun depreme dayanıksız olması nedeniyle TFF 3. Lig ekibi Efeler 09 SFK, iç saha maçlarını İncirliova Yaşar Kocabıyık Stadyumu’nda oynamak zorunda kaldı. Aydın temsilcisi, sezonun başlamasına günler kala yetiştirilen stadyuma ve tesis yetersizliğine rağmen Play-Off’lara kalmayı başardı.

EFE ENGELLERİ TEK TEK AŞIYOR

Play-Off 1. tur karşılaşmasında deplasmanda Turgutluspor’a konuk olan yeşil beyazlı ekip, müsabakadan 4-1’lik skorla ayrılarak bir üst tura yükseldi. 2. tur ayağının ilk maçında da rakibi Anadolu Üniversitesi’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden Efeler 09, gözünü rövanş karşılaşmasına çevirdi.

NAZİLLİLİ SPORSEVERLERDEN DESTEK

Efeler 09 SFK, Nazilli Belediyesi’ne rövanş maçını Nazilli Şehir Stadyumu’nda oynamak için başvuruda bulundu. Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in başvuruyu reddettiği iddia edildi.

Kamuoyunda yer alan iddiaların ardından Nazillili sporseverler, sosyal medya üzerinden karşılaşmanın Nazilli Şehir Stadyumu’nda oynanması gerektiğini savunuyor. Öte yandan; Tetik’in ilerleyen saatlerde vereceği karar ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler