ZAM GELSE DE KADINLAR VAZGEÇEMİYOR

ZAM GELSE DE KADINLAR VAZGEÇEMİYOR

Kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan takı ürünlerine gelen zamlara rağmen ilgi gün geçtikçe artıyor.

Aydın’ın Efeler ilçesinde uzun yıllardır bijuteri işletmeciliği yapan Fatih-Burcu Yılmaz çifti, takı ürünlerine gelen zamlara rağmen müşteri kaybı yaşamadıklarını söyledi.

Haber: ( Evin GÜNEŞ )


"TOPTAN ALINCA UYGUNA MAL EDİYORUZ”

Her ürüne gelen zamların ardından muhakkak müşteri düşüşünün yaşandığına ancak takı ürünlerinde zam oranına rağmen bir kayıp olmadığına vurgu yapan Yılmaz çifti, “Biz ürünlerimizi toptan alıyoruz. Bu nedenle daha uyguna mal edip, zam miktarını en dipte tutuyoruz. Bu nedenle müşteri kaybı yaşamıyoruz” dedi.

“ALTIN VE GÜMÜŞTEN ZİYADE ÇELİK ÜRÜNLERİNİ TERCİH EDİYORLAR”

Özellikle yaz aylarında takıya ilginin artığını söyleyen Yılmaz çifti, “Satışlarımız bu ayda daha da yükseliyor. Altın ve gümüş almakta güçlük çeken vatandaşlar çelik takılara yöneliyor. Bizim sektörde her çeşit ürün ilgi görüyor” diye konuştu.

"ALTIN VE GÜMÜŞE EŞ DEĞER GÖRÜNÜM”

Altın ve gümüşün fiyatlarından dolayı çelik satışlarında yoğunluk olduğunu belirten çift, sözlerini şu ifadelerle tamamladı.

“Vatandaş bir bilezik alsa 30 bin lira. Gümüş fiyatları da yükselmiş durumda. Çelik bileklik alan vatandaşlar aynı görüntüyü yine yakaladığını düşünüyor. Bu nedenle hem görüntüden ödün vermiyorlar hem de bütçelerini koruyorlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler