Aydınlı vatandaşlardan altın yorumu: 'Altın'dan şaşma kazancını katla'

Aydınlı vatandaşlardan altın yorumu: 'Altın'dan şaşma kazancını katla'

Altın fiyatlarındaki yüzde 2’lik düşüşün ardından vatandaşlar soluğu kuyumcularda aldı. Yatırım yapmak isteyen birçok vatandaş bütçesine göre alışveriş yaptı.

(Haber: Evin Güneş)

Fiyatlardaki dalgalanma ile ilgili görüşlerini sorduğumuz Aydınlı vatandaşların cevaplarını sizler için derledik.

“ELİME PARA GEÇSE ALTINDAN ŞAŞMAM”

Aleyna Çelik: “Çok fazla piyasaları takip edemiyorum. Yatırım için param yok. Ama elime para geçse tabi ki de altına yatırım yaparım. Benim için güvenli bir liman”

“TEKRAR YÜKSELECEKTİR”

Ecem Güner: “Altın fiyatlarının tekrardan yükseleceğini düşünüyorum. Aralıklarla böyle değişimler olacaktır. Bence altın her zaman en güvenilir limandır. Param oldukça altına yatırım yapmaya devam ederim.”

“GÜCÜ OLAN ALTIN ALMALI”

Zehra Göksal: “Fiyatlarda düşüş olması bence çok iyi. Yatırım yapmanın tam zamanı. Gücü olan altın almalı. Fiyatlar hazır düşmüşken bence iyi bir yatırım zamanı. Çünkü fiyatlar yine yükselecektir.

“PARAM KALSA TABİ Kİ YATIRIM YAPARIM”

İlayda Pektaş: “Fiyatların sürekli düşüp yükseldiğini görüyoruz. Bana kalırsa düşüş olduğu anda alınmalı. Sabit kalmaz. Ben öğretmenim. Ay sonu elimde pek param kalmıyor. Olsaydı yatırım için muhakkak altını tercih ederdim.”

“ÇOK CİDDİ BİR DÜŞÜŞ YOK”

Nesrin Güven: “Ben hemşireyim. Altın düşse bile yeniden yükselecektir. Bu düşüş de ciddi bir düşüş değil bence. Bence yatırım yapılmaya devam edilmeli. Altın hala benim için en güvenli yatırım limanı.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler